Az ötlet

A négylevelű lóhere sokak számára ismert növény bár ritka. A hagyomány szerint minden levél szimbolizál valamit: egy a hitet, egy a reményt, egy a szeretetet, és egy a szerencsét. Mégis, hogy kapcsolódik ez a Rabócsiring-hez?

Adott 4 ember, Varga Norbert, Nyíri Zsolt, Vinnai Zsolt és Vass József. Hárman ugyanabban az egyesületben vagyunk tagok KKB, míg Vinnai Zsolti a Vinibike tagja és vezetője. Sok éve már hogy belecsöppentünk a kerékpározás világába, ismertük már egymást évek óta. Mindannyian másképp, de egy idő után keresztezték egymást az útjaink így lett ebből bringás barátság. Mint kiderűlt nemcsak a bringa a közös, de tudunk egy adott cél érdekében közösen alkotni, gondolkodni és tervezni. . Eleinte csak pár havonta kerekeztünk együtt, majd jöttek a különbözős közös programok, kirándulások, versenyek. Az elmúlt években közel két tucat versenyt rendeztünk a környéken, ezek között volt országúti, mtb, cyclocross és futóverseny is. Amikor az időnk engedi sokat bringázunk együtt, a mi kis társaságunkkal, csapatunkkal. Számtalan Zemplén, Bükk vagy Mátra túra ment már le közösen. A Zemplén 3000 kihívás is a mi ötletünk ahogy a Race of Szabolcs is.

Egy őszi bringázás alkalmával, ahol ismét négyen voltunk érintettük Máripócsot is, ahol elhaladtunk a RabócsiRing mellett és egy hírtelen spontén ötletként hatolt Norbi elméjébe, hogy milyen jó lenne már itt egy versenyt szervezni. Hírtelen felbuzdulva, már be is fordultunk a pályára, ahol éppen egy gokart verseny zajlott. Nézelődtünk, mászkáltunk már egyből ment az ötletelés a pálya szélén. Hamar megtaláltuk az illetékest, és úgy jöttünk ki már rögtön első alkalommal a pályáról, hogy megbeszéltünk egy találkozót a főnökséggel, nem szórakoztunk sokat. 😀

Első megbeszélésünk után, már szinte biztosak voltunk benne, hogy itt nekünk versenyünk lesz. Aztán következő héten már a pályán körüztünk, készültek a promó képek, pályavideók és néztük az irányokat, variációkat, miként merre mehet a nyomvonal, ugyanis több variációja is van a pályának, de nyilván mi a leghosszabbat választottuk. eldöntöttük hogy ide bizony egy eddig soha nem látott A pályabejárást követően jött a mindent eldöntő megbezsélés és pontosítottuk a dátumot, programokat., eldőlt mi itt egy bődületes sportnapot rendezünk. Olyan sportnapot ahol a futók és a kerékpárosok is egyaránt kibontakozhatnak és jól érezhetik magukat, emellett természetesen adott számukra egy megmérettetés is. A kísérőknek programokkal különböző jáékokkal és előadásokkal készülünk, hogy számukra se legyen unalmas.

Ez a weboldal sütiket használ a legjobb felhasználói élmény érdekében. A jobb sarokban az ikonra kattintva tudja bezárni és elfogadni ezt az értesítést. Amennyiben nem, kérem zárja be a weblapot.